SHARE

Glazbena škola Josipa Hatzea u Splitu otvorila je prijave za upis u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja u školskoj godini 2016/17, koje traju sve do 8. svibnja 2016.

Samo 20 % djece uči svirati neki instrument, a 70 % odraslih žali što nije bilo u toj skupini. Omogućite vašem djetetu radost muziciranja i upišite ga u osnovnu glazbenu školu!

Prijave kandidata za upis u osnovnu glazbenu školu vrši se putem online aplikacije, koju možete pronaći na web stranici škole.

1

Termin prijemnog ispita automatski se šalje u e-prijavnici, a kod svakog kandidata vrednuje se glazbena darovitost putem glazbenog testa, provjere glazbenog sluha i pamćenja te glazbenog ritma, a potrebno je pripremiti te otpjevati pjesmicu po izboru.

Preporučuje se da 1. razred osnovne glazbene škole upisuju djeca koja pohađaju 2. ili 3. razred redovite osnovne škole (u pravilu do 8. ili 9. godine života), a za duhačke instrumente iznimno do 11. godine života.

U Dislociranom odjelu Vis učenici imaju mogućnost naučiti svirati trubu, a prijemni ispit održat će se u srijedu, 25. 05. u 19:00 h na adresi Viškog boja 13.

Detaljnije informacije možete pronaći na web stranici Glazbene škole Josipa Hatzea.

Glazbena škola Josipa Hatzea Split