SHARE

No.1 orkestar Europe – SANCTUS DOMNIO

S ponosom vam prenosimo vijest kako je naše društvo na Concorso internazionale per gruppi strumentali a plettro Giacomo Sartori u Ali (Italija) ostvarilo nezapamćen i veoma zavidan rezultat.

Krenimo redom:

Kategorija C (orkestri):
PRVA NAGRADA SANCTUS DOMNIO

Kategorija Najbolja izvedba zadanog programa:
ORKESTAR SANCTUS DOMNIO

Kategorija B (trio, kvartet, kvintet):
PRVA NAGRADA KVINTET IDILIO
(Ivanišević, Katunarić Borić, Škorić, Kovačević)

Kategorija A (duo):
TREĆA NAGRADA DUO BAKIĆ GRGIN

Sanctus1

U najavi koncerta, koji će se održati u Splitu 7. travnja ove godine, članovi Gradskog mandolinskog društva Split pišu:

Velika hvala našem maestru Vladimiru Lukasu koji je s velikim strpljenjem, zanosom i ljubavlju utkao u cijeli orkestar upravo ono nešto što nas definitivno izdvaja kao najbolje u mandolinskom svijetu. Već 25 godina on je naš največi ponos, vođa, učitelj i padre de tutti banda! Hvala maestro, VOLIMO VAS I NEIZMJERNO CIJENIMO.

Ovo najviše priznanje posvečujemo čovjeku koji je osnova ovo društvo, ovaj orkestar, koji je od nas tada male djece stvarao ljude, zaljubljenike u mandolinu i glazbu, naučio nas emociji življenja s glazbom HVALA VAM MAESTRO, HVALA MARINE KATUNARIĆU. Vjerujemo da ste presretni kao i mi, i da ste uživali slušajući vaše malene koji će vas uvijek nositi u srcu i mislima!

Hvala i svima ostalima koji su nas podržavali i koji to čine svakim danom i vjeruju u ovaj ansambl kao nešto posebno za grad Split i “lijepu našu”!

GRAD SPLIT I REPUBLIKA HRVATSKA IMAJU NAJBOLJI EUROPSKI MANDOLINSKI ORKESTAR
SANCTUS DOMNIO!

Čestitamo!