Obavijest čitateljima

Obavijest čitateljima

0 4353

Kažu da sve što je lijepo kratko traje. U proteklih šest godina, koliko postoji portal Moj otok Vis, želimo vjerovati kako smo komadić ljepote o našem otoku i životu na njemu uspjeli prenijeti našim čitateljima diljem svijeta. Da je tome tako svjedoče nam brojne reakcije naših čitatelja, koji su nas redovito pratili i uvijek s posebnim osjećajem privrženosti govorili i pisali o našem otoku, a nerijetko su naš sadržaj i teme preuzimali i drugi domaći i strani mediji.

No nažalost, kako nemamo nikakve uvjete za rad, od 01. svibnja ove godine bili smo primorani odustati od daljnje borbe kako bi bar održali ovaj medij, ako već nismo dobili priliku da ga učinimo još boljim, kvalitetnijim i sadržajnijim. Našem otoku takav medij očito nije potreban, a nama se dosadilo boriti s vjetrenjačama pa smo se odlučili sami ugasiti, da se ne moramo svađati s nikim.

Ponosni smo na činjenicu da nitko od naših urednika i suradnika nikada za svoj rad nije uzeo nikakav honorar, a kamoli plaću, te se stoga posebno i od srca zahvaljujemo svima koji su nam svih ovih proteklih godina ustupali svoje radove, fotografije, tekstove… i bili nam podrška. Hvala vam!

UREDNIŠTVO