SHARE

Lijepa vijest stiže iz Europske Komisije!

“S veseljem vas obavještavam da je naš projekt “Moj komadić zemlje” ušao u finale natječaja za European Natura 2000 Award, nagrade koju Europska Komisija jednom godišnje dodijeljuje najboljim projektima u području Natura 2000 mreže.” – javlja nam Marija Martinko, voditeljica projekta.

Riječ je o projektu „Natura 2000“, kroz koji su osobnom pričom, portretom, uz vrhunske fotografije zabilježene priče 14 poljoprivrednika iz Hrvatske.

top

Za otok Vis ovaj projekt je posebno zanimljv jer u njemu sudjeluje i jedan naš Komižanin!

Projekt smo već predstavil na našem portalu kroz više članaka, od kojih i danas preporučujemo pročtati bar dva: Priče koje zvone: Moj komadić zemlje, te Ante Ivčević: Svaku tu lozu ja znam u dušu. Vridi!

Kako je riječ o natjecanju, i to o finalnom, ovoga puta i Vi možete dati svoj glas za naše poljoprivrednike, naravno ako se i vama sviđa njihov rad i želite ih podržati, i to putem on-line glasnja na sljedećem linku.

Na tom se linku nalazi i sažetak projekta, fotografije te video zapisi, a svoj glas možete dati tako da kliknete na gumb “VOTE NOW!”, nakon čega će se otvoriti nova stranica, gdje upišete svoju e-mail adresu i ponovno kliknete “VOTE”.

Napomnjemo, ovo je jedini projekt iz Hrvatske koji se našao u finalu ove godine!

MOVI SE